TRINXACERDANYA 2018


 3a edició TRINXACERDANYA 2018  Diumenge 29 de Juliol de  2018.

Moltes Gràcies a tots els Participants,  Voluntaris i Col.laboradors per haver contribuit a l’èxit d’aquesta Edició!

samarreta

Tenim a punt  els Recorreguts per la   TrinxaCerdanya 2018!

 

Com a novetat aquest any hem variat lleugerament el recorregut per descobrir nous indrets del municipi i donar-li un caire encara més espectacular.

Ens ha quedat un circuit marca de la casa,   amb un quilometratge moderat, però amb corriols tècnics i gradients que fan que la velocitat mitjana sigui baixa, i  es passin força hores sobre la bici. Per donar opció a què tothom pugui disfrutar la pedalada, aquest any afegim també un recorregut curt.  

  • Recorregut Llarg d’uns 33 km i 1600 M de desnivell positiu

alt_llarg_18

 

  • Recorregut Curt, d’uns 21 km i 850 M de desnivell positiu

    • Nota important: el recorregut curt és perquè tothom pugui gaudir de la pedalada. Hi ha un tram on potencialment els primers corredors del recorregut curt podrien creuar-se amb els darrers. Si això passa, els controls de cursa donaran preferència als darrers, doncs la pedalada per “donar gas” és la llarga.

 

La inscripció inclou:

Premis per als primers classificats del recorregut llarg.
Entrada a la piscina municipal de Martinet de Cerdanya
Samarreta conmemorativa
2 avituallaments
Vestuaris i dutxes
Botifarra + begudes
Obsequis
Assegurança

Premis categories (Nomes al recorregut Llarg):

3 primers masculins

3 primers femenins

1r màster 50

1r Corredor local

1r menor de 16 anys

La recollida de dorsals el mateix dia de la cursa entre les 08:00 i les 09:00

Classificacions TrinxaCerdanya 2017

Torna LA TRINXA

Ja estem treballant en la 3a edició  i torna amb tota la força de la X, torna amb l’essència TRINXA tant genuïna, torna destil·lant aquell ADN tan autèntic que la converteix, al llarg d’una dècada, en tot un referent guanyant-se un reconegut prestigi entre els aficionats més exigents de la BTT.

retol_18

arribades_17_3

Trinxacerdanya 2017 a vol d’ocell!

img_Cadi_blog

 

Com en les dues darreres edicions,  organitzem aquesta  3a edició d’aquesta renovada TRINXA en un marc incomparable i perfecte per combinar la pràctica de la BTT, amb la cultura, la gastronomia, la gent… i sobretot el magnífic entorn natural d’aquest indret, MARTINET DE CERDANYA.
Estem dissenyant un espectacular circuit al peu de la Serra del Cadí, amb un recorregut eXplosiu (força Km amb abundància de trialeres), eXtenuant (força desnivel), amb unes vistes i uns corriols de baixada eXcitants, que tot plegat et farà viure la BTT en estat més salvatge.
Obrirem Inscripcions properament. seran  limitades només a 250 participants.
 

IRIS_trinxa

 

 

Col·laboradors TRINXACERDANYA

 


 

 

 


Reglament-trinxacerdanya-2016

REGLAMENT DE LA 3ª edició TRINXACERDANYA.

 

1.- La Trinxacerdanya es cel·lebrarà el darrer cap de setnama de Juliol de 2018….

2.- El lloc de sortida serà el Camp Municipal d’Esports de Martinet de Cerdanya.

3.-La Trinxacerdanya és una cursa de btt, tots els participants estan obligats a respectar els horaris i controls disposats per l’organitzador.

4.- La inscripció, signatura i lliurament de dorsals s’efectuarà en el lloc de sortida entre les 8:00 i les 9:00 del mateix dia de la prova. Les inscripcions es poden fer anticipadament (recomanat)  o bé el mateix dia.

5.- El recorregut serà de <força> Km i <força metres> de desnivell possitiu

6.- El preu de l’inscripció és de :

  • 18 € Inscripció anticipada. (Fins divendres 27 de Juliol)
  • 25 € Inscripció el mateix dia de la cursa.

7.- En cap dels casos l’organitzador es farà necessàriament responsable, ni solidari, amb aquells ciclistes que no respectin les disposicions del Codi de Circulació o requeriments de la policia de trànsit, essent ells mateixos els responsables de les infraccions que puguin cometre.

8.- L’organitzador quedarà lliurat de tota responsabilitat davant qualsevol accident (tant personal com mecànic) dels participants, entenent-se que hauran de ser coberts per ells mateixos. En tot cas es contracta una assegurança per a tots els participants.

9.- Tanmateix l’organitzador es reservarà, sota el seu criteri, el dret de resoldre qualsevol incident que es produeixi durant el decurs de la marxa.

10.- L’organitzador es reserva el dret de modificar el present reglament d’aquesta prova.

11.- La pedalada/marxa es donarà per finalitzada 4 hores després de l’arribada del primer participant.

12.- És obligatori la utilització del casc.

13.- L’organització es reserva el dret de modificar el traçat, si hi ha causes objectives per fer-ho.

14.- Hi haurà tall per els participants que no hagin passat  <En un temps raonable per els darrers controls, de manera que tothom pugui completar amb seguretat la proba>.

15.- Per la seguretat dels participants la pedalada disposa d’un vehicle motoritzat obrint cursa, un vehicle escombra per revisar el circuit darrere de l’últim participant i servei d’ambulància al lloc de sortida i arribada.

16.- Els participants no poden utilitzar dispositius de GPS ni poden fer publics els tracks de la cursa donat que l’itinerari transcorre en alguns casos per propietats particulars que han permès el pas exclusivament per la pedalada. La publicació dels tracks  ha provocat que tinguem molts problemes per poder repetir alguns corriols per les molèsties causades a aquests propietaris.

17.- La pedalada està limitada a un màxim de 250 participants.

18.- Les dades recollides en la inscripció de la pedalada només s’utilitzaran per comunicar la cel·lebració de properes edicions. Els participants podran exercir el seu dret a la rectificació o eliminació d’aquestes dades.

19.- Els menors de 16 anys que vulguin participar a la pedalada han de portar una autorització paterna per tal de poder participar i els menors de 12 anys han d’anar obligatoriament acompanyats d’un adult per poder participar.

20.- Els organitzadors de la Trinxacerdanya són el Club Btt Trinxacadenes de Vallromanes

21.- Solament el fet d’inscriure’s a una marxa implicarà l’acceptació d’aquest reglament.

club

recorregut-trinxacerdanya-2016


 

Com arribar-hi