TRINXACAMES 2016


VALLROMANES-MONTSERRAT a peu

Montserrat-1200x545_c

Els propers 2 i 3 de juliol el Club BTT Trinxacadenes, organitza la 2a edició de la travessa VALLROMANES – MONTSERRAT a peu.

VALLRO_MONTSEaPEU

Sortida de davant El Casal, el dissabte a les 6 de la tarda, arribada a Montserrat aproximadament sobre les 10 del matí del diumenge.
El recorregut de 61 quilòmetres passa per Montornès, Mollet, Santa Perpètua, Santiga, Sabadell, Matadepera, la Casa Nova de l’Obac, Vacarisses i Monistrol de Montserrat, abans de la última pujada fins la plaça de la Basílica.

Les inscripcions ja estan obertes i les podeu fer al Bar Cafè la Plaça o bé mitjançant el correu electrònic toni@trinxacadenes.com. El preu de la inscripció serà de 12€ (socis del club) i de 25€ (no socis). La inscripció dóna dret a 4 avituallaments i l’autocar de tornada. També hi haurà un vehicle de suport per cobrir les circumstàncies que puguin passar durant la caminada.

La inscripció està limitada a 55 caminaires i el grup sempre caminarà junt. En aquest sentit, aproximadament cada 5 quilòmetres s’aniran fent reagrupaments.

Finalment, l’autocar de tornada sortirà de Montserrat entre les 11 i 12h de diumenge.

 

logoTrinxacamesSin8

CRÒNICA DE LA V TRINXACAMES

maig 3, 2015

Aquest vespre els Trinxes estem satisfets i joiosos, satisfets perquè hem aconseguit engrescar més de 800 solidaris i joiosos perquè la Trinxacames del Nacho, com serà recordara, ha sigut tot un éxit.

Trinxes satisfets

Trinxes satisfets

Avui ens hem llevat amb el dia més calurós del que va d’any i això volia dir carregar molta aigua i molta fruita pels avituallaments. 

Trinxacames-2015

Trinxacames-2015

Mentre uns col.laboradors pujàven cap a la muntanya a tallar taronges i plàtans, el brogit de la gent anunciava que arribava l’onada de participants i per tant la gent de les taules d’inscripcions ja estaven a punt per fer front a una riuada de caminaires i corredors, buscant els seus tiquets d’emorzar i obsequi.

Parlament_TRINXACAMES

Parlament_TRINXACAMES 2015

Santi Millán i l'Eva

Santi Millán i l’Eva

Els minuts passàven, i una mica més enllà de les nou, l’Eva, la mare d’en Nacho i en Santi Millán. han fet un petit parlament d’agraïment. A continuació, tothom en processó cap a la sortida, tallada de cinta i segons de suspens abans de la tronada dels coets.

Nacho donant la sortida

Nacho donant la sortida

Sortida TRINXACAMES - ASDENT

Sortida TRINXACAMES – ASDENT

SORTIDA!!! I caminant o corrent tothom ja enfilava riera amunt.

A baix, canvi d’escenari, ara tocava muntar l’escenografia d’aribada i cada taula i cada tanca canviàven de ubicació i de funció.

#todopornacho

#todopornacho

Gel, begudes, bandanes, molt sol pels voluntaris d’ASDENT, sota una carpa que no feia la seva funció i molta molta coca que ja esperava per ser menjada.

Corrent per Nacho

Corrent per Nacho

Nacho corrent

Nacho corrent

Caminant amb Nacho

Caminant amb Nacho

Passàven pocs minuts de les deu quan han començat ha arribat els actors d’aquesta pel.licula, tal i com havien sortit, uns corrents i altres caminant i cap a un quart de dotze, arribava l’actor principal, el protagonista de la història, en Nacho amb la Marta, la María, l’Eva i en David, la família Muñoz Giménez acabàven de finalitzar la seva primera caminada, tots junts, els pares i les germanes emocionats i el nen al.lucinat per la serp que havia vist a la zona del llac, feia cinc minuts.

Treballant i gaudint per Nacho

Treballant i gaudint per Nacho

Treballant i gaudint pel repte d'EVA

Treballant i gaudint pel repte d’EVA

I a partir d’aquí,  tothom buscant la coca, la beguda i sobretot l’ombra i un lloc per seure desprès de la suada. Era el moment de comentar la jugada, desprès d’haver fet el primer «bronzo» de la temporada. Sens dubte, els més avorrits, els ambulancieros, inèdits durant tota la matinal.

Satisfacció i relax

Satisfacció i relax

A un quart de dues, en Chris apareixia per la pista amb la seva escombra, això volia dir que la cinquena edició de la Trinxacames ja s’havia acabat. Curiosament, qui cap a finals d’octubre de l’any passat llençava la idea de què podíem fer quelcom amb la gent d’Asdent, mig any més tard tancava aquest capítol.

Un capítol de compromís social i de solidaritat. però també, com sempre, un altre capítol per gaudir de l’entorn natural d’aquestes contrades, gaudint de les seves panoràmiques i trepitjant corriols i sauló.  

logoTrinxacamesSin8

TRINXACAMES 2015 – EL REPTE


Si no t’has inscrit, mira aquest vídeo, i si t’has inscrit també!!!

Programa LA JORNADA vallèsvisió


TRINXACAMES-ASDENT

TRINXACAMES-ASDENT

 

 

«Mai oblidis que la teva vida és més gran que les teves pors, que les forces són majors que els teus dubtes.
Que encara que la teva ment estigui confosa, el teu cor sempre sabrà la resposta. Amb el temps tot el que avui és difícil, demà serà un tresor.
Lluita pel que realment t’ompli l’ànima i tingues la virtut d’esperar, perquè tot el que ha de ser… serà!»

 


INSCRIPCIONS PRESENCIALS: Si voleu fer la vostra inscripció a la Trinxacames 2015 de manera presencial, ja ho podeu fer en el Bar La Plaça, ubicat a la plaça de Can Poal de Vallromanes.

 


Recorregut llarg i altimetria

TRINXACAMES 2015

TRINXACAMES 2015


«El Reto de Eva» és un documental de com una mare és capaç de fer el que sigui necessari pel seu fill.

Eva és la mare del Nacho, un nen amb una malaltia minoritària, El Síndrome de Dent.

L’Eva pateix esclerosi múltiple, però això i moltes altres dificultats no són obstacle perquè sigui capaç, d’entre moltes coses, de competir a la Titan Desert 2013 per aconseguir recursos per investigar la desconeguda enfermetat del seu fill Nacho.

ElRetoDeEva_

Podeu veure el tràiler a www.elretodeeva.com

Aquest documental el podrem veure el dia abans de la TRINXACAMES, el DISSABTE 2 de MAIG, a les 18.30h al CASAL de Vallromanes

ENTRADA GRATUÏTA


bragaCOLL_TrXcames_
Aquest estampat és el que ens trobarem a la braga de coll que podreu gaudir tots els inscrits a la V edició de la Trinxacames

 

Reglament TRINXACAMES per ASDENT

-El Club BTT Trinxacadenes organitza la V Trinxacames per les muntanyes que hi ha al voltant de Vallromanes. Enguany us presentem dos recorreguts de 8 i 14 quilòmetres on podreu gaudir de la natura i de l’esport a la vegada.

-Aquesta caminada és una prova no competitiva que dóna a conèixer indrets poc coneguts de l’entorn de Vallromanes.

-L’inici de la Caminada será a les 9:00h i el temps màxim per realitzar qualsevol dels recorreguts serà de 4h. Tanmateix, hi haurà un grup de l’organització que tancarà la ruta i els controls de pas i recollirà les cintes que senyalitzen el recorregut.

-El  nombre de participants està limitat, per tant no espereu a l’últim dia per inscrivir-vos.

-El Club BTT Trinxacadenes declina tota responsabilitat en cas de danys personals o a tercers, que puguin rebre o produir els participants, si bé vetllarà per tal d’evitar-los.

-Si algú abandona la Caminada haurà de comunicar-ho al  control més proper.

-Al marge dels avituallaments, hi haurà controls de pas al llarg del recorregut.

-Es recomana portar roba i calçat adequat, d’acord amb la previsió de la caminada que farem.

-Els menors de 15 anys han de fer la Trinxacames amb un adult que se’n faci responsable.

-I per últim us recordem que les deixalles que produim no es poden llençar a la muntanya. En aquest sentit, l’organització tindrà contenidors en els avituallaments perquè us en pogueu desfer.

  

logoTrinxacamesSin8

TRINXACAMES 2014

 

LA TRINXACAMES 2014 JA ÉS HISTÒRIA. MOLTES GRÀCIES.

04/04/2014

Trinxacames2014

Trinxacames2014

Malgrat que és tard i estem cansats, avui cal fer quatre ratlles per agrair la participació dels 500 inscrits a la Trinxacames d’enguany. Uns participants amb molt civisme que han deixat el bosc igual que estava. En aquest sentit, al marge de les deixalles produides en els avituallaments des de l’organització no hem hagut de recollir res més de brossa en tot el recorregut.

Trinxacames2014

Trinxacames2014

També volem fer un agraïment a aquelles 40 persones que per esperar massa s’han quedat sense inscripció i per tant sense botifarra, però sobretot sense la samarreta i que malgrat tot han pogut gaudir de l’itinerari. Això sí, l’any vinent no torneu a esperar a última hora.

Trinxacames2014

Trinxacames2014

Per altra banda, és evident que sense la implicació de la trentena de col.laboradors, això no seria possible, sense el treball desinteressat d’aquesta colla de gent l’engranatge no funciona i tot grinyola. Per tant, moltes gràcies a tots.

Trinxacames2014

Trinxacames2014

I per últim, gràcies a l’Ajuntament de Vallromanes per la seva col.laboració i així permetre que tot sigui una mica més fàcil.

 

TRINXACAMES 2014 – LA CRÒNICA

05/05/2014

Aquest any no ens ha tocat patir pel temps, doncs ja feia una setmana que estava clar que diumenge faria sol i a més a més, ahir feia una airet que va fer que aquest dia tan primaveral convidés a caminar.

I així ho vam fer els 540 participants d’enguany, mainada, pares, avis, caminaires i alguns corredors. Aquest any, la gran majoria, al voltant de 400 van fer el recorregut llarg. Segurament, va ajudar el fet que la separació de curta i llarga fós en el quilòmetre 2 i tothom encara anava descansat.

Trinxacames 2014

Trinxacames 2014

 

Trinxacames 2014

Trinxacames 2014

A partir d’aquí els de la curta baixàven per corriol al torrent del Molí d’en Cuquet per a continuació enfilar-se també per corriol fins sota el Turó d’en Lloberes on trobàven l’avituallament. A continuació, baixada per pista fins a Can Maimó, abans d’afrontar la última pujada pel bosc de Can Galvany fins la urbanització Can Rabassa i des d’aquí per darrera les escoles arribar a la riera i enfilar els últims metres fins la pista poliesportiva.

Trinxacames 2014

Trinxacames 2014

 

Trinxacames 2014

Trinxacames 2014

Per la seva banda, els de la llarga anàven cap a Can Martí de Dalt, combinant pista i corriol, abans d’anar cap a Can Gurgui i d’aquí arrencar la pujada pel camí antic de Sant Mateu. Tot just, 200 metres abans de Can Riera i havia el primer avituallament i aquí amb les forces renovades calia gaudir de les planes de Sant Mateu i les seves vistes. Baixada cap a la font, on metres més enllà es connectava amb el camí del torrent de la Molinera fins a la creu de Can Boquet, on ens endisaven pel camí de ponent del turó d’en Roure que ens portaria fins a Cal Senyor i d’aquí una mica de baixada i fals pla, fins el segon avituallament, on es tornàven a unir la curta i la llarga.

Trinxacames 2014

Trinxacames 2014

A l’arribada, botifarra, samarreta i temps per comentar la jugada. Un any més tothom ha quedat molt content i sens dubte això és gràcies als 30 col.laboradors que han vetllat en tot moment perquè la Trinxacames 2014 fos un éxit.

Trinxacames 2014

Trinxacames 2014

L’objectiu de la Trinxacames és donar a conèixer el nostre entorn i posar-lo a l’abast de tota la família, fomentant una pràctica esportiva no competitiva, tot assolint que tothom s’ho passi bé amb el seu recorregut i el seu ritme i un any més des de l’organització pensem que hem aprovat amb nota. Tanmateix, esperem els vostres comentaris que ens ajudin a millorar per futures edicions. 

Trinxacames 2014

Trinxacames 2014

Si voleu veure el reportatge de Valles Visió www.vallesvisio.cat  el trobareu en el programa La Jornada del dilluns 6 de maig, entre els minuts 20:00 i 23:30.

Avui ja comencem a pensar en la cinquena edició, això sí, abans la Vallromanes – Montserrat a peu i la Trinxantló.

Podeu fer els vostres comentaris al peu de la pàgina de l’esdeveniment, fent clic aquí

Cartell Trinxacames 2014

Cartell Trinxacames 2014

Altímetria de la caminada llarga

Altímetria de la caminada curta

Altímetries de la caminada.

 

REGLAMENT IV TRINXACAMES

-El Club BTT Trinxacadenes organitza la IV Trinxacames per les muntanyes que hi ha al voltant de Vallromanes. Enguany us presentem dos recorreguts de 10 i 15 quilòmetres on podreu gaudir de la natura i de l’esport a la vegada.

-Aquesta caminada és una prova no competitiva que dóna a conèixer indrets poc coneguts de l’entorn de Vallromanes.

-L’inici de la Caminada será a les 9:00h i el temps màxim per realitzar qualsevol dels recorreguts serà de 4h 30 min. Tanmateix, hi haurà un grup de l’organització que tancarà la ruta i els controls de pas i recollirà les cintes que senyalitzen el recorregut.

-El  nombre de participants està limitat, per tant no espereu a l’últim dia per inscrivir-vos.

-El Club BTT Trinxacadenes declina tota responsabilitat en cas de danys personals o a tercers, que puguin rebre o produir els participants, si bé vetllarà per tal d’evitar-los.

-Si algú abandona la Caminada haurà de comunicar-ho al  control més proper.

-Al marge dels avituallaments, hi haurà controls de pas al llarg del recorregut.

-Es recomana portar roba i calçat adequat, d’acord amb la previsió de la caminada que farem.

-Els menors de 15 anys han de fer la Trinxacames amb un adult que se’n faci responsable.

-I per últim us recordem que les deixalles que produim no es poden llençar a la muntanya. En aquest sentit, l’organització tindrà contenidors en els avituallaments perquè us en pogueu desfer.

 

TrxCamesP