La TRINXATLÓ


CRÒNICA DE LA 3a TRINXATLÓ

 

trinxatlo_sortida                                         trinxatlo_boxes

Ahir diumenge 9 d’octubre, vam gaudir de la 3a edició de la Trinxatló, la duatló de muntanya de Vallromanes. És molt difícil trobar unes condicions meteorològiques i del terreny, tan bones com les d’ahir doncs, els núvols i una temperatura que va oscil.lar entre els 18 i 20 graus i un terreny regat per les pluges de dijous passat, feien tenir l’escenari perfecte.

Des de l’organització volem agrair la col.laboració de tots els voluntaris, doncs sense la seva participació, aquest tipus de proves és impossible fer-les. Per altra banda, també volem agrair el suport de l’Ajuntament de Vallromanes, així com a les diferents empreses que participen.

La duatló va començar quan passàven 5 minuts de les 9 del matí, tot recordant la figura d’en Josep Vergès, un dels impulsors de la Trinxatló i que ens va deixar aquest darrer mes de juliol.

Des de la sortida, ja es va veure que hi havien moltes ganes de corre i sobretot moltes forces a les cames i els integrants de l’equip Medina, amb l’Anibal Fidalgo i en Rafa Toro, així com en Jordi Bonet, van començar a marcar diferències. Per darrera tothom anava buscant el seu ritme.

trinxatlo_individual1                                       trinxatlo_femines

Al tram de la BTT, va seguir l’exhibició dels Medina i la María Martínez, segona el 2014 i tercera l’any passat, començava a posar els fonaments de la victoria d’aquest 2016. Pel que fa als Trinxes, en Manel Guerrero fent parella amb l’Albert Pericas anaven guanyant posicions i tenien a tocar el pòdium, tot superant amb escreix la setena posició del 2015.

Cal fer-li esment especial al Jose Manuel Villanueva, millor Trinxa individual el 2014 i aquest 2016 i membre del millor equip Trinxa el 2015.

Esglaonadament, els ciclistes anàven arribant a la segona transició i una vegada sortien del camp de futbol, calia afrontar la pujada al Pedró, a tots aquells que ho estaven fen tot, en aquest tram les cames els hi cremaven.

Una vegada tornaven a baixar a la riera, afrontàven els últims 700 metres abans d’arribar a meta. Ara nomès quedava dutxar-se, menjar la botifarra i fer la xerrada tot comentant la jugada.

trinxatlo_equip                                       trinxatlo_premis

Finalment, nomès hi va haver 12 abandonaments, demostrant d’aquesta manera la qualitat de la participació.

De moment, aquesta ha sigut la tercera i última Trinxatló que fem, esperem que ho hagueu passat bé, ara ens toca pedalar i córrer a nosaltres.

A continuació us adjuntem les classificacions.

2016_trinxatlo_individual_general

2016_trinxatlo_equips_general

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Torna LA TRINXATLÓ

Després de l’experiència dels dos darrers anys, enguany us presentem la tercera edició del Trinxatló. En aquest sentit, malgrat que presentem alguna novetat per tal de millorar la prova i l’atenció al participant, el segell Trinxa segueix ben present. Per tant, paraules com corriol, extenuació i excitació hi són ben presents.

El TrinXatló serà una duatló de muntanya on es podrà participar de manera individual o bé per parelles. L’escenari seran camins i corriols al voltant de Vallromanes i quan la feu us serà molt fàcil identificar l’espèrit TrinXa.
El TrinXatló té l’àmbició d’acabar sent una prova referent a la comarca, doncs per nosaltres és primordial cuidar l’escenari, és a dir, el nostre medi natural i cuidar el participant, que és el protagonista d’aquests esdeveniments.La data escollida és el 9 d’octubre i durant la prova hi haurà tres sectors (corre-bici-corre) amb una distancia de 7 19,5 i 4,5 quilòmetres respectivament.  Com l’any passat, limitarem a 200 dorsals.
El centre neuràlgic de la prova serà el camp de fútbol on es realitzaran les transicions i la Plaça Lluís Companys on hi haurà l’arribada, l’avituallament final i una petita fira al voltant del mòn de la bicicleta i el corre.
Avui falten 42 dies per cel.lebrar la TrinXatló 2015, 6 setmanes on periòdicament us anirem explicant les notícies i novetats que vagin sorgint.Aquestes darreres setmanes d’ estiu ja us podeu posar les piles, teniu una cita a Vallromanes el segon diumenge d’octubre.

                                                                Trinxatlo16

+info: toni@trinxacadenes.com
 iiINSCRIPCIONS OBERTES

 

Enguany hi haurà PODIUM i PREMIS per als 3 primers classificats de totes les categories. Els guanyadors absoluts (1r individual, 1r equip i 1a fèmina) ho celebraran amb el gran PARXET Vintage 2011

foto de Trinxa Cadenes.

 

ESPEREM QUE US AGRADI LA SAMARRETA D’AQUEST ANY

samarreta_trxtlo3

La recollida de dorsals el mateix dia de la cursa entre les 07:45 i les 08:45

Inscripció inclou:

Premis per als primers classificats
Samarreta commemorativa
2 avituallaments
Vestuaris i dutxes
Botifarra + begudes
Obsequis
Assegurança

A més a més, com a novetat d’aquesta edició, realitzarem el cronometratge amb un xip que portareu subjectat per sobre el turmell amb un velcro. Tanmateix, aquest xip també servirà de testimoni a les categories de parelles.

 

Reglament TRINXATLÓ

 1. Aquesta prova de resistència és per a majors de 18 anys, excepcionalment s’admetran inscripcions de menors de 16 anys amb autorització. menors de més de 16 anys amb autorització

 2. Qualsevol persona menor, que no fent cas a aquesta primera norma del reglament, s’inscrigui a la prova igualment, quedarà fora d’aquesta automàticament.

 3. La Trinxatló es podrà realitzar de manera individual o per equips de dos participants (un farà els trams de corre i l’altra el tram de bici)

 4. La sortida i l’arribada del Trinxatló serà a l’avinguda Can Galvany, davant la pista poliesportiva coberta.

 5. La prova començarà a les 9:00h del matí i l’entrega dels dorsals i l’obertura dels boxes serà a partir de les 7:45h.

 6. La seqüència de la prova serà corre-bici-corre, en tres trams de 7, 19.5  i 4.5 quilòmetres respectivament.

 7. El temps màxim per realitzar la Trinxatló serà de 4 hores.

 8. Més del 90% del duatló transcorrerà per corriols, camins carreters i pistes forestals.

 9. La cursa en bicicleta serà del tipus BTT.

 10. És obligatori l’ús de casc homologat durant els trams en BTT.

 11. L’organització es reserva el dret de variar el recorregut de la cursa si ho creu convenient.

 12. El recorregut estarà senyalitzat íntegrament i es desqualificarà qui se n’aparti o no passi per tots els controls de pas establerts.

 13. Hi haurà trams de la Trinxatló oberts al trànsit, per la qual cosa cal tenir precaució i respectar les normes de circulació.

 14. Durant la prova caldrà portar posat el dorsal en un lloc ben visible.

 15. A la zona de boxes cada equip o participant disposarà de la perxa per penjar la bici i d’una caixa per deixar la resta de material.

 16. Dins la zona de transició no es permet circular amb la bicicleta.

 17. Desprès de cada tram, a la zona de boxes, tots els participants disposaran d’una zona d’avituallament líquid i sòlid.

 18. Si s’ha d’abandonar la cursa, convindrà notificar-ho en un dels controls

 19. Malmetre l’entorn natural serà motiu de desqualificació, tanmateix tambè serà motiu de desqualificació conductes incíviques i antiesportives cap a altres participants, l’organització i el públic.

 20.  Malgrat tots els participants tindran una assegurança, des de l’organització demanem que tothom sigui conscient que per participar a la Trinxatló és necessària una bona forma física.

 21. Una vegada finalitzada la cursa, no es permetrà treure cap bicicleta de la zona de boxes, sense el dorsal corresponent o el D.N.I.

 22. Qualsevol incidència no prevista en aquest reglament serà resolta per l’organització in situ.

 23. Els participants autoritzen la publicació de les imatges que es puguin pendre en el decurs de l’activitat.

 24. La inscripció a la cursa implica l’acceptació d’aquest reglament.

 25. Qualsevol participant que infringeixi aquest reglament serà desqualificat de la cursa

 26. Per aclarir qualsevol dubte toni@trinxacadenes.com


Patrocinadors TRINXATLÓ 2016

 

ajuntament          logo

can-guardia         mel-vallromanes

 

 

club

Recorregut de la TRINXATLÓ – 2016

 

Aquests són els 3 trams pendents d’aprovació de la 3a edició de la Trinxatló.

2a edició de la Trinxatló

3a edició de la Trinxatló

Primer tram

Primer tram

 

Tram BTT

Tram BTT

 

Tercer tram

Tercer tram

 

Altimetria-Trinxatlo
LogoTrinxatlo

Enguany us volem presentar la nova historia que estem preparant els TrinXes. Donant continuitat al segell TrinXa, que és sinònim de corriol, trialera, extenuació , excitació… aquest mes d’octubre volem portar a terme la primera edició del TrinXatló.

El TrinXatló será una duatló de muntanya on es podrá participar de manera individual o bé per parelles. L’escenari seran camins i corriols al voltant de Vallromanes i quan la feu us será molt fácil identificar l’espèrit TrinXa.

Malgrat nèixer com una prova popular, el TrinXatló té l’àmbició d’acabar sent una prova referent a la comarca, doncs per nosaltres és primordial cuidar l’escenari, és a dir, el nostre medi natural i cuidar el participant, que és el protagonista d’aquests esdeveniments.

La data escollida és el 12 d’octubre i durant la prova hi haurà tres sectors (corre-bici-corre) amb una distancia de 6,20 i 5 quilòmetres respectivament.

Com és el primer any i trepitgem un terreny una mica desconegut per nosaltres, enguany, en principi, nomès farem 200 dorsals.

El centre neuràlgic de la prova serà el camp de fútbol on es realitzaran les transicions i la Plaça Lluís Companys on hi haurà l’arribada, l’avituallament final i una petita fira al voltant del mòn de la bicicleta i el correr.

Us anirem explicant les notícies i novetats que vagin sorgint.

Aquests dies estem ultimant detalls, doncs l’obertura d’inscripcions serà molt aviat.  Estigueu molt atents si no us voleu quedar sense plaça.

Aquest estiu ja us podeu posar les piles, teniu una cita a Vallromanes el segon diumenge d’octubre.

trinxatlo2014

 

[/su_tab] [/su_tabs]