CRÒNICA DE LA 3a TRINXATLÓ


trinxatlo_sortida                                               trinxatlo_boxes

Ahir diumenge 9 d’octubre, vam gaudir de la 3a edició de la Trinxatló, la duatló de muntanya de Vallromanes. És molt difícil trobar unes condicions meteorològiques i del terreny, tan bones com les d’ahir doncs, els núvols i una temperatura que va oscil.lar entre els 18 i 20 graus i un terreny regat per les pluges de dijous passat, feien tenir l’escenari perfecte.

Des de l’organització volem agrair la col.laboració de tots els voluntaris, doncs sense la seva participació, aquest tipus de proves és impossible fer-les. Per altra banda, també volem agrair el suport de l’Ajuntament de Vallromanes, així com a les diferents empreses que participen.

La duatló va començar quan passàven 5 minuts de les 9 del matí, tot recordant la figura d’en Josep Vergès, un dels impulsors de la Trinxatló i que ens va deixar aquest darrer mes de juliol.

Des de la sortida, ja es va veure que hi havien moltes ganes de corre i sobretot moltes forces a les cames i els integrants de l’equip Medina, amb l’Anibal Fidalgo i en Rafa Toro, així com en Jordi Bonet, van començar a marcar diferències. Per darrera tothom anava buscant el seu ritme.

trinxatlo_individual1                                                 trinxatlo_femines

Al tram de la BTT, va seguir l’exhibició dels Medina i la María Martínez, segona el 2014 i tercera l’any passat, començava a posar els fonaments de la victoria d’aquest 2016. Pel que fa als Trinxes, en Manel Guerrero fent parella amb l’Albert Pericas anaven guanyant posicions i tenien a tocar el pòdium, tot superant amb escreix la setena posició del 2015.

Cal fer-li esment especial al Jose Manuel Villanueva, millor Trinxa individual el 2014 i aquest 2016 i membre del millor equip Trinxa el 2015.

Esglaonadament, els ciclistes anàven arribant a la segona transició i una vegada sortien del camp de futbol, calia afrontar la pujada al Pedró, a tots aquells que ho estaven fen tot, en aquest tram les cames els hi cremaven.

Una vegada tornaven a baixar a la riera, afrontàven els últims 700 metres abans d’arribar a meta. Ara nomès quedava dutxar-se, menjar la botifarra i fer la xerrada tot comentant la jugada.

trinxatlo_equip                                              trinxatlo_premis

Finalment, nomès hi va haver 12 abandonaments, demostrant d’aquesta manera la qualitat de la participació.

De moment, aquesta ha sigut la tercera i última Trinxatló que fem, esperem que ho hagueu passat bé, ara ens toca pedalar i córrer a nosaltres.

A continuació us adjuntem les classificacions.

2016_trinxatlo_individual_general

2016_trinxatlo_equips_general