1a TRAVESSA TIBIDABO – VALLROMANES A PEU


TBDBO_VALLRO

El proper 20 de març, organitzem la 1a Travessa Tibidabo – Vallromanes a peu. En aquest sentit, es sortirà en autocar des de la parada de bus de l’avinguda Can Galvany a les 6:30h del matí. Una vegada arribats al Tibidabo, foto de rigor i començarà la travessa. Primer, creuant la serra de Collserola, tot seguit, remuntant el Besòs des de Montcada fins el torrent de Can Sunyer i mica a mica enfilant-nos fins a Santa María de Martorelles. Des d’aquí per les vinyes de Can Barbeta,  arribarem fins el coll de Can Corbera, i ja en el terme municipal, nomès ens mancarà baixar fins al poble.

 

El preu de la sortida és de 10 Euros pels socis Trinxes i de 15 Euros per la resta de participants. La inscripció dóna dret a l’autocar, dos avituallaments i també i haurà un vehicle de suport. Tanmateix, es recomana portar esmorzar, aigua, ganyips i  sobretot ganes de caminar. L’arribada a Vallromanes serà al voltant de les 14:30h.

 

Per apuntar.vos o podeu fer de manera presencial al bar La PLaça de Vallromanes o bé enviant un correu electrònic a toni@trinxacadenes.com 

 Us hi esperem!!!